Un bătrân care a fost lovit de un tânăr pe stradă, a murit după ce a căzut sub roțile unui autoturism

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit sâmbătă, 20 august, după ce, lovit fiind de un tânăr în timp ce se afla pe o stradă din zona CET, a căzut pe șosea și a fost lovit de un autoturism.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 16.30, cu privire la faptul că pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în zona CET, a avut loc un eveniment rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 71 de ani, care se afla în stare gravă, ulterior decedând, la spital.

Cazul a fost preluat de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, iar din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET, un bărbat de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar. În urma loviturii primite, bătrânul a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*