Un bărbat s-a înecat la Costinești. Deși au încercat zeci de minute să-l resusciteze, cadrele medicale nu au putut să-i salveze viața

Salvamar. FOTO Cătălin Schipor

Un apel la 112 a anunțat, joi la prânz, că o persoană a fost scoasă din mare în stare de inconștiență, pe o plajă din Costinești.

Salvatorii constănțeni au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor.

„Este vorba de un bărbat scos din mare. În momentul de față se efectuează protocol de resuscitare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul, de aproximativ 42 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*