Primăria Constanța reamintește că Polaris M Holding ridică deșeurile voluminoase gratuit

Polaris M Holding ridică deșeurile voluminoase gratuit. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța le reamintește cetățenilor că pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul SC Polaris M Holding SRL utilizând numerele de telefon 0241/545.600 sau 0241/545.030, iar o mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore.

În acest fel, se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a platformelor ori pe terenurile virane aflate în apropierea locuințelor, fapt care atrage depunerea altor deșeuri.

„În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării dumneavoastră, vă rugăm să sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731/550.011, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului”, au precizat reprezentanții instituției.

Amintim că abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform prevederilor OUG nr. 92/ 19 august 2021 privind regimul deșeurilor cu amenzi cuprinse între 10.000 lei și 20.000 lei pentru persoanele fizice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*