Un bărbat a amenințat cu arma persoanele dintr-un bar din Corbu. El dorea să convingă o angajată a localului să plece cu el

Mașină de Poliție

Un bărbat de 32 de ani a amenințat cu un pistol persoanele dintr-un bar din Corbu, el dorind astfel să convingă o angajată a localului să plece cu el.

La data de 3 septembrie, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta s-ar fi aflat la locul de muncă (un bar din comuna Corbu), un bărbat, pe care nu îl cunoaște, s-ar fi prezentat în local și ar fi încercat să o ia din locație, folosind un pistol.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de ieri ar fi încercat să o determine să își părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societății comerciale, acesta a părăsit localul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost identificat un pistol de tip air-soft.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*