Un bărbat fără permis și aflat în stare de ebritate a fost rănit după ce a intrat cu mașina în separatoarele de sensuri de la intrarea în Constanța, dinspre Cumpăna

Mașină de Poliție

Un bărbat fără permis și aflat în stare de ebritate a fost rănit într-un accident rutier după ce a intrat cu mașina în separatoarele de sensuri de la intrarea în Constanța, dinspre Cumpăna.

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN39E, la intrarea în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 48 de ani, a conus un autoturism, pe DN39E, dinspre comuna Cumpăna către DN39, și a intrat în coliziune cu cu separatoarele de sensuri, autotutrismul părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*