Un bărbat din Târgușor a încălcat un ordin de protecție și și-a mai adăugat în palmares câteva fapte penale

În cursul zilei de 30 octombrie,  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tîrgușor s-au sesizat din oficiu asupra nerespectării unui ordin de protecție emis de Judecătoria Constanța în cazul unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Tîrgușor.

După administrarea probatoriului, polițiștii constănțeni au luat decizia de a-l reține pentru o perioadă de 24 de ore pe repectivul bărbat, întroducându-l în arestul IPJ Constanța, iar în cursul zilei de 31 octombrie îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

Beneficiara ordinului de protecție este o femeie, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Tîrgușor, fosta concubină a acestuia. Bărbatul este cercetat în prezent pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea unui ordin de protecție, loviri și alte violențe, amenințare, conducere fără permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*