Un bărbat din Ostrov a fost arestat preventiv pentru trafic de minori

Făptuitorul a fost arestat preventiv. FOTO diegoattorney
FOTO diegoattorney

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict și două percheziții domiciliare, un bărbat bănuit de trafic de minori fiind arestat preventiv.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de trafic de minori, polițiștii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat, la data de 9 martie a.c., o acțiune, în urma căreia a fost reținut un bărbat de 39 de ani, din localitatea Ostrov.

Persoana în cauză ar fi recrutat o tânără, pe care ar fi adăpostit-o în diferite locații de pe raza județului Constanța, în scopul exploatării sexuale.

În perioada 6-9 martie a.c., bărbatul ar fi efectuat demersuri de a o transfera pe victimă către un alt proxenet, contra a 500 de euro, în același scop.

În urma acțiunii de prindere în flagrant delict, polițiștii de combatere a criminalității organizate au găsit asupra bărbatului 500 de euro. Ulterior, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, iar în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*