Un bărbat din localitatea Săcele și-a ucis fiica de 14 ani cu o injecție letală, apoi a încercat să se sinucidă în același mod

Masina de politie in fata Parchet Tribunal si Judecatorie Constanta. FOTO Catalin Schipor

Tragedie într-o familie din localitatea Săcele, județul Constanța. Un bărbat și-a ucis fiica cu o injecție, apoi a încercat să își pună capăt zilelor în același mod. A fost găsit de un vecin chiar înainte să intre în comă.

În jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele. Din primele informații se pare ca un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani. Acesta a fost găsit în agonie de către un vecin, căruia i-a spus că i-a injectat, posibil cu o seringă, o substanța, fapt ce a condus la decesul minorei. Ulterior se pare ca a încercat sa se sinucidă, tot prin injectare cu o substanța necunoscuta. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital în stare de comă.

Cazul este anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*