Un bărbat din București a fost depistat în timp ce conducea o mașină în Mangalia fără a avea permis. El a fost arestat preventiv

Un bărbat din București a fost depistat în timp ce conducea o mașină în Mangalia fără a avea permis, iar pentru acest lucru a fost arestat preventiv.

La data de 06.01.2024, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă față de inculpatul M.V., din municipiul București, aflat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 335 alin.1, art.334 alin.2 și 334 alin.4 din Codul penal.

“Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că, la data de 05.01.2024, în jurul orei 17:50, lucrătorii de poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Mangalia, au observat un autovehicul marca Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare B-XX-XXX, care se deplasa pe str. M.I. Dobrogeanu și la volanul căruia se afla inculpatul M.V., persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea plăcuțele de înmatriculare retrase din circulație, cele aplicate aparținând unui alt autoturism, marca Daewoo Matiz” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de instanța de judecată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*