Sorin Grindeanu a anunțat că există finanțare pentru Varianta Techirghiol și s-au depășit problemele legate de traseu

Sorin Grindeanu. FOTO Adrian Boioglu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că există finanțare pentru Varianta Techirghiol, drumul expres spre sudul litoralului, și că au fost depășite problemele legate de traseu.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, marți, 30 august, într-o conferință de presă susținută la Neptun, în ce stadiu mai este proiectul Varianta Techirghiol.

“Varianta Techirghiol a depășit toate acele puncte care au născut discuții că vorbim de ACN, de canal și au fost discuții că vorbim de comuna Cumpăna și tot acel SF și schimbările respective, vă anunț că au fost depășite toate aceste etape și se intră în procedurile normale de licitație”, a spus Sorin Grindeanu.

El a fost întrebat când va fi finalizat acest proiect.

“Există finanțare europeană pe varianta Techirghiol, este prins în viitorul Program Operațional de Transporturi, finanțare 2021 – 2027. În momentul în care s-au depășit aceste etape foarte importante legate de traseu, acum se intră toate procedurile legate de licitație, de proiectare și după aceea de licitația pentru execuție. Nu pot să fac o predicție pentru că nu știu dacă vor fi contestații și toate aceste lucruri, dar vă asigur că există finanțare și e finanțare europeană”, a afirmat Sorin Grindeanu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*