Un bărbat din Amzacea a ajuns după gratii după ce a violat o femeie cu handicap psihic într-un lan de floarea soarelui

Un bărbat de 36 de ani din Amzacea a fost arestat preventiv după ce a violat o femeie cu handicap psihic într-un lan de floarea soarelui.

„Din probatoriul administat în cauză, a rezultat că, în data de 26.06.2024, în jurul orei 19.00, într-un lan de floarea-soarelui din extravilanul localităţii Casicea din comuna Amzacea, jud. Constanţa, a întreţinut un raport sexual normal şi un act sexual oral cu persoana vătămată B.M.A., împotriva voinţei acesteia, prin exercitarea de ameninţări cu moartea şi prin constrângeri fizice ce i-au cauzat acesteia leziuni care necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale, precum şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei cauzată de un handicap psihic” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru viol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*