Un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața într-un accident produs în apropiere de Mihai Viteazu, în care au fost implicate trei autovehicule. Alte trei persoane rănite au ajuns la spital

Accident rutier în apropiere de Mihai Viteazu. FOTO ISU Constanța

Un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața, în această seară, într-un accident produs în apropiere de Mihai Viteazu, în care au fost implicate trei autovehicule. De asemenea, alte trei persoane rănite au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica, a oferit detalii despre această intervenție.

“În această seară, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între o autoutilitară și două autoturisme. La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor, autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

La fața locului, colegii au găsit șase victime, din care două erau încarcerate, una fiind inconștientă. Celei inconștiente i s-a aplicat protocolul de resuscitare la fața locului. Din păcate, bărbatul în vârstă de 65 de ani fiind ulterior declarat decedat. De asemenea, trei victime de sex feminin au fost transportate la spital conștiente, cooperante, iar alte două victime de sex masculin au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital” – Ana Maria Stoica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*