Un bărbat de 55 de ani a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, în Ovidiu

Un bărbat de 55 de ani a murit astăzi după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, în Ovidiu.

Pompierii au precizat că bărbatul a căzut de la 25 de metri. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și un SMURD C. Bărbatul de 55 de ani a fost declarat decedat de către echipajul SMURD C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*