Un bărbat de 33 de ani a fost prins de polițiștii constănțeni după ce a furat 19.000 de euro dintr-o mașină

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins de polițiștii constănțeni după ce a furat 19.000 de euro și mai multe documente dintr-o mașină.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 noiembrie, în jurul orei 13:00, persoana în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente.

În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 21 noiembrie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată,  în urma perchezițiilor defășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române. Bărbatul în cauză a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*