Un bărbat care încărca mașini pe o navă a căzut cu un autoturism în mare

Echipaj SMURD

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de marți, 14 februarie, în Portul Constanța Sud – Agigea, după ce un bărbat care încărca mașini pe o navă a plonjat cu un autoturism în apele mării.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, bărbatul conducea autoturisme Dacia Duster la bordul unei nave aflate în dana 6 a Portul Constanța Sud – Agigea, dar, la un moment dat, din cauza unei manevre greșite, a căzut cu o mașină în mare.

La fața locului au intervenit Detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spună și un echipaj SMURD, iar în sprijin a sosit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„La ajungerea echipajelor, persoana era extrasă din apă. Conștient, cooperant, bărbatul, de aproximativ 30 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean de către echipajul SAJ”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*