Un bărbat a sesizat că la secția de votare 142 din municipiul Constanța urnele nu ar fi sigilate corespunzător

Un bărbat a sesizat că la secția de votare 142 din municipiul Constanța urnele nu ar fi sigilate corespunzător, iar polițiștii au sesizat Autoritatea Electorală.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi prezentat la secția de votare nr. 142 din municipiul Constanța și ar fi constatat că urnele nu ar fi sigilate corespunzător.

În cauză urmează a fi sesizată autoritatea electorală competentă.

Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*