Un bărbat a murit într-un accident rutier petrecut între Corbu și Năvodari

Accident mortal între Corbu și Năvodari

Un bărbat și-a pierdut viața astăzi într-un accident rutier petrecut între Corbu și Năvodari.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 mai, în jurul orei 12.10, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ226, între localitățile Corbu și Năvodari, s-a produs un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, un bărbat, de 54 de ani, a condus un autoturism dispare localitatea Corbu către localitatea Năvodari, ar fi pătruns pe sensul opus mers și ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul bărbatului, de 54 de ani, și rănirea ușoară a două persoane” – IPJ Constanța.

Conducătorul auto, de 31 de ani, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

În cauză. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*