Un bărbat a murit în urma unui accident de muncă petrecut la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Un accident de muncă mortal a avut loc, marți, 7 iulie, la CNE Cernavodă, cazul fiind cercetat de atât de către polițiștii constănțeni, cât și de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Potrivit SN Nuclearelectrica SA, în accidentul de muncă și-a pierdut viața un bărbat care făcea parte din personalul contractor al centralei.

„Din păcate, deși Serviciul de Ambulanță a ajuns la fața locului în timp rapid, s-a constatat decesul. SN Nuclearelectrica SA a informat autoritățile, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Română, conform cerințelor legale și urmează ca autorităţile să efectueze investigațiile aferente pentru a afla cauzele și circumstanțele care au condus la accident”, se arată într-un comunicat al SN Nuclearelectrica SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*