Un bărbat a murit în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Techirghiol

Un bărbat a murit după ce s-a produs un incendiu la casa sa din Techirghiol.

Pompierii au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Răscoalei din Techirghiol. La locul accidentului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

„Din locuință a fost extrasă o persoană și a fost predata echipajului SAJ. Incendiul a fost lichidat. Persoana extrasă din casă – bărbat, în jur de 45 ani – este resuscitată de echipajul SAJ.

A ars mobilier dintr-o încăpere cu o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați.

Persoana a fost declarată decedată de medicul echipajului SAJ” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*