Un bărbat a fost reținut după ce a vândut droguri de risc și de mare risc

Droguri găsite în urma unei percheziții. FOTO Poliția Română

Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT Constanța după ce a vândut droguri de risc și de mare risc.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa,  au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc,  în formă continuată.

“Din cercetările efectuate a rezultat că bănuitul ar fi deținut și comercializat în mod repetat,  în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023, droguri de risc și mare risc (canabis, ecstasy și 3-CMC, cunoscut sub numele de cristal), cu sume între 300 și 600 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate aproximativ 47 de grame de canabis, semințe și fragmente vegetale de canabis, cristal (3-CMC, drog de mare risc), un cântar de precizie, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea bănuitului, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare a preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*