Piața volantă din Piața Ovidiu se redeschide la finalul acestei săptămâni

Piața volantă din Piața Ovidiu se redeschide la finalul acestei săptămâni. FOTO: RAEDPP Constanța

La finalul acestei săptămâni, constănțenii vor avea din nou acces la fructe și legume de sezon din piața volantă amenajată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța în Piața Ovidiu.

Producătorii locali îi vor întâmpina pe cumpărători cu produse autohtone proaspete sâmbătă, 20 august și duminică, 21 august, în intervalul orar 08.00 – 14.00.

Piața volantă de pe strada Vasile Canarache din Piața Ovidiu – lângă Muzeul de Istorie Națională și Arheologie și Edificiul Roman cu Mozaic, unde sunt prezenți exclusiv producători locali, a luat ființă pentru a asigura aprovizionarea cu produse autohtone a locuitorilor din zonă și promovarea achiziţiei direct de la producători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*