FOTO VIDEO Un bărbat a căzut într-un puț al ecluzei din Ovidiu

Echipajul de pompieri a intervenit

Echipaje ale ISU Dobrogea și ale Serviciului Județean de Ambulanță intervin pentru salvarea unui bărbat căzut într-un puț adânc de aproximativ 12 metri, în  ecluza din Ovidiu

Victima, un bărbat de 44 de ani este conștientă. La fața locului a fost trimisă o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și prim ajutor din cadrul ISU Dobrogea.

UPDATE

Misiunea s-a încheiat cu succes după aproximativ o oră și jumătate, salvatorii reușind să îl scoată în siguranță pe bărbatul rănit, cu ajutorul unei tărgi. Autoritățile competente urmează a stabili ce s-a întâmplat exact acolo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*