Un autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie a fost depistat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Autoturismul furat din Anglia a fost depistat în PTF Vama Veche. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit un autoturism marca Jaguar, în valoare de 88.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 4 august, la Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în aprilie 2019.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

Mijlocul de transport, în valoare de 88.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*