Un autocamion încărcat cu orz s-a răsturnat pe Autostrada A4

Autocamion încărcat cu orz, răsturnat pe Autostrada A4. FOTO: ISU Constanța

Traficul rutier a fost parțial restricționat pe Autostrada A4, din cauza unui autocamion încărcat cu cereale care s-a răsturnat. Nu au fost victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, accidentul rutier s-a petrecut la ieșirea de pe A4 spre Poarta 10 a Portului Constanța. Autocamionul, încărcat cu orz, s-a răsturnat de-a curmezișul șoselei, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă i un echipaj SMURD.

„În urma accidentului nu au rezultat victime care să necesite îngrijiri medicale, sau transport la spital”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*