Un ATV a luat foc în mers chiar în fața stației de pompieri de la Midia

Victima a primit primul ajutor la fața locului și apoi a fost transportată la spital. FOTO ISU Dobrogea

Un bărbat a suferit arsuri și a fost preluat de elicopterul SMURD după ce ATV-ul pe care îl conducea a luat foc în timpul deplasării.

Victima este un bărbat în vârstă de 69 de ani, care se deplasa pe un ATV dinspre Năvodari către Corbu. În apropiere de podul de cale ferată, ATV-ul a luat foc în mers. Incendiul a fost observat de către pompierii ISU Dobrogea de la stația Midia, al căror sediu era chiar peste drum de locul izbucnirii incendiului. Aceștia au intervenit prompt și i-au acordat primul ajutor, ATV-ul arzând ca o torță în câteva minute.

Conducătorul ATV-ului, a suferit arsuri la nivelul feței în proporție de 20 %. Acesta a fost preluat de către echipajul medical al elicopterului SMURD, și transportat la spital pentru îngrijiri.

Din primele concluzii ale pompierilor,s e pare că incendiul a izbucnit ca urmare a unei scurgeri de combustibil în țeava de eșapament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*