Un alt polițist constănțean aflat în timpul liber, agresat pe stradă. El a cerut ajutor la 112

Mașină de poliție.

Un polițist în vârstă de 47 de ani, aflat în timpul liber, a fost agresat la sfârșitul săptămânii trecute de către un alt bărbat, pe o stradă din comuna Poarta Albă, cerând ajutorul colegilor prin 112. Un caz similar s-a petrecut, în aceeași zi, în fața unei discoteci din localitatea Ostrov.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Județului Constanţa, duminică, 22 august, în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 47 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, care prezenta urme superficiale de agresiune. Acesta nu a dorit intervenția unui echipaj de ambulanță. Menționăm faptul că bărbatul de 47 de ani este polițist și se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Un caz similar s-a petrecut duminică dimineață, în Ostrov, când un poliţist în vârstă de 38 de ani, aflat și el în timpul liber, a fost agresat de mai mulţi bărbaţi în faţa unei discoteci din localitate. În urma primelor verificări a reieșit că incidentul nu are legătură cu profesia de poliţist a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*