Ultima ședință ordinară a Consiliului Local Cernavodă a punctat 14 proiecte aprobate din 16 înscrise pe ordinea de zi

Primăria Cernavodă. FOTO CTnews.ro

În urm convocării de către primarul orașului Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță a convocat Consiliul Local, acesta s-a întrunit în ședința ordinară a lunii decembrie

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local a cuprins un număr de 16 proiecte de hotărâri, având ca obiect patrimoniul, prelungiri de contracte de închiriere, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2019, atribuiri de locuinte tip ANL conform listei de priorități aprobate pentru anul în curs, etc.

La începutul ședinței ordinare, a fost adus la cunoștință consilierilor locali Ordinul Prefectului Județului Constanța nr. 537/16.12.2019, prin care s-a constatat încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier local a doamnei Mircea Mariana datorită pierderii calității de membru al partidului ALDE și declararea ca vacant a postului de consilier local.

În urma voturilor exprimate de către consilieri, un număr de 14 proiecte de hotărâri au fost aprobate, unul a fost respins, iar unul restras de pe proiectul ordinii de zi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*