Ultima ședință ordinară a Consiliului Local Cernavodă a punctat 14 proiecte aprobate din 16 înscrise pe ordinea de zi

Primăria Cernavodă. FOTO CTnews.ro

În urm convocării de către primarul orașului Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță a convocat Consiliul Local, acesta s-a întrunit în ședința ordinară a lunii decembrie

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local a cuprins un număr de 16 proiecte de hotărâri, având ca obiect patrimoniul, prelungiri de contracte de închiriere, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2019, atribuiri de locuinte tip ANL conform listei de priorități aprobate pentru anul în curs, etc.

La începutul ședinței ordinare, a fost adus la cunoștință consilierilor locali Ordinul Prefectului Județului Constanța nr. 537/16.12.2019, prin care s-a constatat încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier local a doamnei Mircea Mariana datorită pierderii calității de membru al partidului ALDE și declararea ca vacant a postului de consilier local.

În urma voturilor exprimate de către consilieri, un număr de 14 proiecte de hotărâri au fost aprobate, unul a fost respins, iar unul restras de pe proiectul ordinii de zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*