CTnews TV: Horia Țuțuianu, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: “Pe listele noastre sunt oameni pregătiți, oameni care au construit, care sunt reprezentativi pentru societate. Suntem o echipă puternică”

Horia Țuțuianu. FOTO CTnews.ro

Omul care a condus în ultimii ani Consiliul Județean Constanța a fost invitatul jurnalistului Victor Radu la CTnews TV.

Horia Țuțuianu deschide lista de candidați ai Partidului Social Democrat Filiala Constanța pentru Camera Deputaților. El spune că perioada petrecută în fruntea Consiliului Județean Constanța îi va fi de folos în Parlament unde PSD trimite o echipă de oameni cu experiență în viața publică.

Țuțuianu este de părere că din decembrie România are nevoie de un Guvern care să aplice un plan predictibil de măsuri pentru a atenua efectele crizei sanitare și economice și care să înlocuiască haosul în care a fost aruncată România prin măsurile luate de actualul Executiv.

Detalii, urmăriți în emisiunea de la CTnews TV.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*