Tutorial despre cum să fii norocos: Învață să o seduci pe zeița norocului și să câștigi în mod continuu!

Fortuna, Johannes Benk at Neue Burg, Vienna
Fortuna, Johannes Benk at Neue Burg, Vienna

Îți dorești să ai parte de noroc în fiecare clipă a vieții tale, dar mai ales atunci când joci la cazinou? Află cum poți avea parte de noroc continuu!

Învață să-ți influențezi norocul și să ai parte de succese pe linie!

Norocul este un element al vieții noastre, pe care îl invocăm de fiecare dată când avem nevoie de bani sau alte avantaje de orice natură. Cunoscut în lumea jucătorilor de jocuri aparate drept șansă, norocul este o caracteristică pe care o putem influența, chiar dacă pare a fi ceva aleatoriu. În acest sens, prezentul mini-tutorial își propune să-ți ofere o șansă-n plus de a o atrage de partea ta pe zeița norocului, astfel încât să ai parte de succese pe linie ori de câte ori ți-ai propus acest lucru.

Propune-ți întotdeauna un obiectiv pe care să-l atingi într-o anumită perioadă de timp!

Într-un mod mult mai simplu, acest lucru s-ar “traduce” în sintagma “nu poți câștiga, dacă nu joci”. Ceea ce înseamnă că nu poți avea noroc dacă stai pe margine. Atunci când cineva se plânge că este ghinionist, înseamnă că trăiește fără un scop/obiectiv precis. În momentul în care îți stabilești un obiectiv și iei măsurile necesare pentru îndeplinirea acestuia realizezi în mod automat două lucruri importante pentru îmbunătățirea norocului: vei crește numărul deciziilor constructive și vei reduce numărul deciziilor dăunătoare.

Fii întotdeauna pregătit pentru a-ți crea oportunități!

Norocul este momentul în care oportunitatea se întâlnește cu pregătirea, așa că, imediat ce ți-ai selectat un obiectiv, trebuie să lucrezi neîncetat pentru atingerea acestuia. Acest lucru te asigură că, ori de câte ori vei avea ocazia de a avansa, ești pregătit și gata de acțiune. Pregătirea este rezultatul dedicării tale, de aceea, printr-o îmbunătățire constantă, vei fi întotdeauna la fel de pregătit pentru orice ocazie, ceea ce îți va facilita posibilitatea de a beneficia de oportunitățile oferite în secunda următoare.

Sporește-ți numărul de șanse de câștig!

Dacă îți dorești să atragi norocul de partea ta, trebuie să faci mai multe și să-ți crești șansele de câștig punându-ți la treaba cât mai multe dintre abilitățile tale. Este foarte important că toți cei cu care interacționezi să știe despre abilitățile tale, ceea ce înseamnă că trebuie să iei foarte în serios tot ceea ce ține de marketing și prezentarea acestora. Trebuie să profiți de fiecare oportunitate pentru a le arăta cine ești și ceea ce poți face.

Ajută atunci când nu te costă nimic (sau doar puțin) să faci asta!

De obicei facem lucruri fără a fi conștienți de cât de departe – în timp sau în spațiu – vor ajunge acțiunile noastre. Deși nu știm cum ne vor afecta, știm că vor exista reacții pe parcurs. În multe privințe, aceasta este doar o altă formulare a conceptului de noroc, ceea ce înseamnă că, cea mai bună modalitate de a profita de acest lucru este să ne protejăm de consecințe. Nu trebuie să faci eforturi foarte mari pentru a-i ajuta pe oameni. Cu toate acestea, chiar dacă te costă doar puțin timp / bani pentru a face o faptă bună, fă-o. Nu știi niciodată când sau cum această persoană va ajunge în poziția de a te ajuta.

Nu uita că o vorbă din bătrâni spune că noi suntem cei care ne făurim cu propriile mâini norocul, așa că, dacă îți dorești să atragi asupra ta grațiile zeiței norocului, urmează acest mini-ghid și o să ai parte de noroc din plin, mai ales atunci când joci pe bani reali în cazinourile online!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*