Turneul “Samtronic – Ovidius Clinical Hospital” aduce cei mai buni tenismeni juniori la Mamaia

Turneul "Samtronic – Ovidius Clinical Hospital”

Clubul Samtronic, afiliat Federației Române de Tenis, alături de Ovidius Clinical Hospital, oferă premii de peste 10.000 lei celor mai buni tenismeni junior din România.

Clubul Sportiv Samtronic Constanța din Mamaia găzduiește între 4 și 9 august ”Turneul Samtronic – Ovidius Clinical Hospital la Tenis”. Evenimentul este susținut de către FRT. În aceeași perioadă se desfășoară și Circuit Național de Tenis de Categoria A pentru sportivi de 14 ani. În competiție s-au înscris peste 160 tenismeni din toată România. Ei vor concura la categoriile de vârstă 10, 12, respectiv 16 ani.

“Ovidius Clinical Hospital, cel mai mareși mai modern spital privat din județul Constanța, oferă asistența medicală pentru sportivi, dar și premii totale în valoare de peste 10.000 lei.

Câștigătorii primesc din partea OCH vouchere cu care pot achiziționa echipamente sportive, servicii medicale de recuperare în baza de tratament OCH. Totodată, la fiecare meci, copiii au la dispoziție apă și fructe”, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Acest turneu contează pentru punctele din clasamentul național.

Turneul Samtronic – Ovidius Clinical Hospital a ajuns la a 8-a ediție. Numărul participanților aproape s-a dublat în ultimii ani, datorită calității terenurilor de joc, dar și premiilor puse la dispoziție de sponsorul principal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*