Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2020 se ține la Pavilionul Expozițional dacă proiectul de hotărâre trece la următoarea ședință de Consiliu Județean

Ședință a Consiliului Județean Constanța. FOTO Ctnews.ro

În ultima zi a lunii octombrie, este convocat Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară, începând cu ora 13,00, în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța.

Pe ordinea de zi sunt trecute 23 de proiecte, șapte dintre acestea, legate de Pavilionul expozițional și transportul în comun în județul Constanța, fiind inițiate de vicepreședintele CJ Constanța, Claudiu Iorga Palaz, de restul fiind responsabil președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu.

Proiectul ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din data de 30 Septembrie 2019.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Teritorială Dobrogea şi Consiliul Judeţean Constanţa pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentului „Anuala de Arhitectură, a_da 2019.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării a unui bun imobil din domeniul public al UAT Municipiul Constanţa în domeniul public al Judeţului Constanţa şi înscrierea acestuia în domeniul public al Judeţului Constanţa.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru deszăpezire şi combaterea lunecuşului pentru iarna 2019-2020 ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa „ în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Turismului în Judeţul Constanţa, pentru o perioadă de 10 ani, respectiv 2019-2028.
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea HCJ nr.295/28.09.2018 privind aprobarea proiectului „Închiderea Centrului de plasament Ovidiu”, a acordului de parteneriat cu UAT Judeţul Constanţa, a bugetului proiectului, cheltuielilor conexe ce pot apărea şi a cofinanţării acestuia de către Consiliul Judeţean Constanţa.
  7. Proiect de hotărâre privind stabilirea numărului şi cuantumului burselor şcolare aferente anului şcolar 2019-2020 pentru elevii care frecventează cursurile instituţiilor de învăţământ special.
  8. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa a Sălii de expoziţie (parter şi etaj) situată în Pavilionul Expoziţional Constanţa, în data de 26 noiembrie 2019 pentru organizarea unui eveniment vocal-simfonic dedicat tinerilor.
  9. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă Federaţiei Române de Şah a Sălii de ceremonii în perioada 01-13 iunie 2020 pentru desfăşurarea „Campionatului European Individual Feminin de Şah” şi de asemenea a Sălii de expoziţie (parter şi etaj) şi a Sălii de ceremonii situată în Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 07-27 septembrie 2020 pentru desfăşurarea „Campionatului Mondial
  10. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Federaţiei Europene de Kung-Fu a Sălii de expoziţie (parter şi etaj) situată în Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 10-11 aprilie 2020 pentru organizarea „Concursului Internaţional de Kung-Fu”. Inițiator:
  11. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România a suprafeţei de 2000 mp situată pe parcarea laterală şi a suprafeţei de 200 mp în interiorul Pavilionului Expoziţional Constanţa precum şi transmiterea dreptului de a folosi marca „Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia”, în perioada 01-03 mai 2020 pentru desfăşurarea „Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2020”.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de funcţionare al parcărilor adiacente Palatului Administrativ, aflate în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru efectuarea transportului rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, executat în judeţul Constanţa.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea consumului lunar de carburant pentru autovehiculele achiziţionate din fonduri externe nerambursabile, din parcul auto al Consiliului Judeţean Constanţa.
  15.  Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar domnului Lică Gelu.
  16. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii şi organigramei pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
  17. Proiect de hotărâre privind modificarea Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2019, finanţate din bugetul Judeţului Constanţa.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi modificarea Listei de Investiţii, pe anul 2019, ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei obiectivelor de Investiţii, pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Maria Montessori Constanţa, pe anul 2019.
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi modificarea Listei de Investiţii, pe anul 2019, pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
  21. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii pe anul 2019, de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2019, de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”.
  23. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei obiectivelor de Investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*