Turkish Airlines schimbă orarul curselor aeriene Constanța – Istanbul

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Orele de plecare către și de la Istanbul sunt acum mai accesibile pentru constănțeni. Turkish Airlines, compania care zboară direct de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, își schimbă începând cu data de 17 august orarul.

Astfel, turiștii pot să plece de la Constanța la Istanbul luni, miercuri, vineri și sâmbătă, iar zborurile de întoarcere sunt două zile mai târziu, după programul care urmează:

Orarul de vară Turkish Airlines
Orarul de vară Turkish Airlines

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*