Turkish Airlines reia, din 28 martie, zborurile pe ruta Istanbul – Constanța – Istanbul

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Compania aeriană Turkish Airlines redeschide, începând cu data de 28 martie, zborurile pe ruta Istanbul – Constanța – Istanbul.

„La decizia de a relua cursele pe aeroportul din Constanța, au contribuit atât solicitările transmise de pasageri cât și încrederea operatorului aerian în condițiile de siguranță și securitate asigurate de aeroport cu privire la sănătatea pasagerilor, a salariaților și a celorlalți colaboratori care desfășoară activități pe aeroport”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța.

Zborurile pe această rută se vor desfășura cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de vineri și duminică, conform programului următor:

Orar de zbor vineri

  • Plecare Istanbul – 08:30
  • Sosire Constanța – 09:35/ Plecare – 10:25
  • Sosire Istanbul – 11:35

Orar de zbor duminică

  • Plecare Istanbul – 20:30
  • Sosire Constanța – 21:35/ Plecare – 22:25
  • Sosire Istanbul – 23:35

Durata călătoriei este de o oră și 5 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://www.turkishairlines.com/ și în agențiile partenere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*