Tupeu de infractor internațional: prins la frontieră la volanul unei mașini

Autoturism căutat de autoritățile din Italia pentru confiscare, descoperit în Hârșova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile germane, pentru comiterea mai multor infracţiuni privind proprietatea.
În dimineața zilei de 21 iunie a.c.,  în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă – Garda de Coastă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român N.M, în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, conducând un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în Bulgaria.
Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile germane, pentru săvârşirea unor infracţiuni privind proprietatea.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta urmând a fi predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*