Trupul fără viață al unui constănțean de 52 de ani, găsit plutind în apele Canalului Dunăre Marea Neagră

Trupul fără viață al unui bărbat, găsit plutind în apele Canalului Dunăre Marea Neagră. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Postului Transporturi Navale Năvodari au fost sesizați vineri, 4 noiembrie, în jurul orei 9.00, cu privire la faptul că în apa Canalului Dunăre Marea Neagră – Port Luminița o persoană plutește la suprafața apei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au scos trupul din apă, iar un echipaj de ambulanță a constatat decesul. Din cercetările efectuate a fost stabilită identitatea persoanei ca fiind un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Constanța.

Persoana în cauză figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 29 octombrie.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*