Trupul copilului dispărut, joi, în apele mării, în Mamaia, a fost găsit duminică

Au fost reluate căutările copilului dispărut, joi, în mare. FOTO ISU „Dobrogea”
Au fost reluate căutările copilului dispărut, joi, în mare. FOTO ISU „Dobrogea”

Salvatorii au reușit să găsească, duminică, trupul copilului dispărut, de joi, în apele mării, după ce mersese la scăldat cu alți prieteni.

Militari de la Garda de Coastă și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au pornit în fiecare zi operațiunea de căutare a copilului de 12 ani, dispărut, joi după-amiază, în timp ce a mers la scăldat în mare cu mai mulți prieteni în zona hotelului Flora din Stațiunea Mamaia.

Trupul acestuia a fost descoperit abia duminică dimineață și a fost adus la țărm de către salvamari și scafandrii ISU Dobrogea.

„Copilul dispărut joi în Marea Neagră, a fost găsit astăzi. El a fost scos de către salvamari și de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea la mal, fiind ulterior identificat de părinți”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în stațiunea Mamaia, după ce doi copii s-ar fi aflat în pericol de înec în mare, în dreptul hotelului Flora din stațiunea Mamaia.

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, pentru acordarea de prim ajutor, dar și o ambarcațiune rapidă. Până la sosirea salvatorilor ISU, un copil în vârstă de 13 ani fusese deja scos din mare și i se aplica protocolul de resuscitare. Ulterior, el a fost transportat la spital de una dintre ambulanțele SMURD. Al doilea minor, în vârstă de 12 ani, nu a putut fi găsit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*