Accident urmat de incendiu în Ovidiu: doi tineri au ajuns la spital

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, în cursul diminuații de vineri, 12 august, în localitatea Ovidiu, în ajutorul victimelor unui accident rutier, urmat de incendiu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanţa, accidentul s-a petrecut în dreptul unui atelier auto, iar la fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, două ambulanțe SMURD, precum și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

„În urma accidentului rutier, au rezultat două victime, cu vârste de până în 25 de ani, care au fost transportate la spital”, au transmis sursele citate.

Autoturismul a ars în proporție de 90 la sută și, de asemenea, au fost afectați de flăcări și doi pereți ai halei atelierului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*