Trupa Vunk revine la mare cu un concert pe plaja Neversea Beach

Trupa Vunk revine la mare cu un concert pe plaja Neversea Beach. FOTO Facebook Vunk

Trupa Vunk revine la mare în formula completa, electrică, și va susține joi, 29 iulie, un concert pe plaja Neversea Beach din Constanța.

„Pe 29 iulie, începând cu ora 21.00, trupa Vunk îți dă întâlnire la un show live special. Le-ai ascultat piesele la radio, ai fredonat <<Pleacă, mâine o să-mi treacă>>, până când ai scăpat de toate grijile și ai gândit <<Așa, și?>> de fiecare dată când ți s-a spus că ești prea visător. Acum e timpul să-ți cânți refrenul preferat, alături de una dintre cele mai iubite trupe din țară și să fii tu muzica acestei veri!”, le-au transmis organizatorii fanilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*