Trupa Partizan lanseză noul vinil la Doors Club în Constanța

Trupa Partizan cântă în Doors Club

Trupa Partizan lansează duminică, 3 februarie, vinilul “Timpuri Noi” la Doors Club din Constanța

Partizan – Adrian Pleșca (Artan) la voce, Răzvan Moldovan (Suedezu’) la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Augustin Nicolae (bas) vin la Doors Club cu Rock, Industrial, Post Punk românesc și multă veselie/ speranță/ și chef de distracție!!!

Ei sunt acei puţini artişti cu carieră solidă care au evitat soluţiile facile şi au stat departe de compromisuri.  Toată lumea care îi iubeşte îi apreciază şi viceversa. Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene.Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun într-una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se găsesc la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00
Info și rezervări: 0763661622.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*