Trofeul Bacău Fest Monodrame 2021 a ajuns la Teatrul de Stat Constanța

Actrița Mirela Pană a câștigat Trofeul Bacău Fest Monodrame 2021. FOTO Teatrul de Stat Constanța

Actrița Mirela Pană, protagonista spectacolului Teatrului de Stat Constanța „Maria Tănase. O poveste”, a câștigat Trofeul Festivalului de Monodrame de la Bacău, ediția 2021.

La Festivalul Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest Monodrame” s-au înscris 35 de concurenți, iar în urma preselecției interne, au rămas 11 spectacole semifinaliste. Juriul secțiunii concurs a hotărât, în urma vizionării spectacolelor nominalizate, să acorde următoarele premii:

  1. „Trofeul Bacău Fest Monodrame 2021” se acordă actriței Mirela Pană pentru rolul din spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, Teatrul de Stat Constanța.
  2. „Premiul pentru cea mai bună actriță” se acordă actriței Alexandra Sorana Eșanu pentru rolul din spectacolul „Medeea Redux”, producție independentă, Facultatea de Teatru și Film Cluj;
  3. „Premiul pentru cel mai bun actor” se acordă actorului Lovas Zoltan pentru rolul din spectacolul „One Wo (Man) Show”, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad;

Spectacolele câștigătoare vor putea fi vizionate online în perioada 5 – 7 noiembrie.

„Maria Tănase. O poveste” a avut un an bogat. A fost jucat la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București în această vară, iar la sfârșitul lui septembrie a avut mare succes la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, ca să nu menționăm numeroase reprezentații pe scena din Constanța.

Multe felicitări întregii echipe a spectacolului: actrița Mirela Pană, pianista Elena Gatcin, regizoarea Carmen Lidia Vidu, Cristina Baciu, realizatoarea elementelor multimedia, și Lăcrămioara Dumitrașcu – scenografie!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*