Triplă sărbătoare la Muzeul de Istorie Națională Constanța

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

9 mai aduce o triplă aniversare la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța: Ziua Cuceririi independenței de Stat a României, Ziua Victoriei împotriva fascismului și Ziua Europei Unite.

Cu această ocazie, are loc un Simpozion la care participă elevi de la mai multe unități de învățământ din Constanța. Evenimentul începe luni, la ora 9.30 și este coordonat de dr. Lavinia Dumitrașcu de la Muzeul de Istorie.

După prezentările susținute de elevi și reprezentanții muzeului va avea loc și un spacol artistic. Elevi de la un liceu și două școli vor evolua în fața colegilor lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*