Triplă sărbătoare la Muzeul de Istorie Națională Constanța

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

9 mai aduce o triplă aniversare la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța: Ziua Cuceririi independenței de Stat a României, Ziua Victoriei împotriva fascismului și Ziua Europei Unite.

Cu această ocazie, are loc un Simpozion la care participă elevi de la mai multe unități de învățământ din Constanța. Evenimentul începe luni, la ora 9.30 și este coordonat de dr. Lavinia Dumitrașcu de la Muzeul de Istorie.

După prezentările susținute de elevi și reprezentanții muzeului va avea loc și un spacol artistic. Elevi de la un liceu și două școli vor evolua în fața colegilor lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*