Tribut Red Hot Chili Peppers by Organi’C din Brazilia la Doors Club

Red Hot Chili Peppers concerteaza la Doors Club

Cea mai de succes trupă tribut Red Hot Chili Peppers concertează la Doors Club sâmbătă, 28 octombrie. Din Brazilia, Red Hot Chili Peppers by Organi’C, pentru prima oară la Constanța!

Stabiliți la Sao Paulo, Brazilia, în 2003, Red Hot Chili Peppers by Organi’C este prima trupă tribut din Brazilia care a avut un turneu în Europa. S-a întâmplat în 2010 și 2013, iar bandul a concertat atunci în 38 de orașe din 11 țări.

Red Hot Chili Peppers by Organi’C a căpătat numele de Red Hot Chili Peppers World Tribute, deoarece în 2010, în primul lor turneu în Europa, a fost primul tribut care avea în componență 3 artiști din țări diferite. Bandul a dat dovadă încă de la început de o mare fidelitate cu Red Hot Chili Peppers, aducând în fața publicului setlistul, instrumentele și costumele în cea mai pertinentă asemănare cu trupa de referință.

Sâmbătă, 28 octombrie, la Doors Club veți descoperi atmosfera, energia și calitatea înaltă a prestației celei mai reușite trupe tribut Red Hot Chili Peppers – by Organi’C din Brazilia.

Be rock, be at 8 o’clock at Doors Club!
Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei (presale). Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe wwwdoorsclub.ro

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*