Trei victime într-un accident rutier petrecut DN 22, în afara localității Lumina

Două victime într-un accident rutier petrecut DN 22. FOTO cu rol ilustrativ

Trei persoane au fost rănite sâmbătă, 17 aprilie, într-un accident rutier petrecut DN 22, în afara localității Lumina.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul a avut loc în jurul orei 13.40 pe DN 22, în afara localității Lumina, în zona intersecției cu localitatea Oituz.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei autoturisme și o autoutilitară. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi dintre conducătorii auto, o femeie de 22 de ani, respectiv un bărbat, de 70 de ani, și a pasagerului din autoutilitară, bărbat, în vârstă de 82 de ani”, au transmis poliţiştii constănțeni.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*