Trei tineri reținuți, pentru tentativă la viol, în cazul elevei abuzate la un liceu din Constanța

Suspecții au fost arestați preventiv.

Trei tineri, toți minori, au fost reținuți de polițiștii constănțeni, acuzați de tentativă la infracțiunea de viol, în cazul elevei de la Colegiul Tehnologic „Tomis” din Constanța, abuzată sexual la data de 18 octombrie în timp ce se afla chiar în incinta unității de învățământ.

Astfel, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 22 octombrie au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani.

„După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare”, au precizat sursele citate.

În cursul zilei de marți, 19 octombrie, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 15 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul unității de învățământ la care studiază. În urma verificărilor, polițiștii au identificat trei suspecți, elevi în cadrul aceluiași liceu. La audieri, însă, anchetatorii au stabilit că cei trei suspecți nu sunt colegii de liceu indicați de victimă, ci alți adolescenți, ce obișnuiau să-și viziteze amicii din unitatea de învățământ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*