Trei spectacole de muzică clasică şi balet sunt programate în acest sfârșit de săptămână, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

FOTO: TNOB

Trei spectacole încântătoare de muzică clasică şi balet sunt programate în acest sfârșit de săptămână, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Vineri, 8 septembrie, de la ora 19:00, cei interesați sunt invitați la spectacolul „Beyond the Sea”, un spectacol bazat pe cele mai reprezentative șlagăre americane al anilor ΄60, ΄70, ΄80, ΄90.

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00, constănțenii sunt așteptați la spectacolul-concert „Musica sempre libera- Un artist, un pian și un țambal”.

Duminică, 10 septembrie, de la ora 19:00, cetățenii se pot delecta cu spectacolul de balet pe muzică franceză clasică şi chansonete celebre „L′Heure d′Or de Paris”.

Până pe 17 septembrie, Primăria Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate în weekend, pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în parc.

Intrarea este liberă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*