Trei persoane rănite, în urma unei explozii la o navă aflată în Şantierul Naval Midia

Trei persoane rănite, în urma unei explozii la o navă aflată în Şantierul Naval Midia. FOTO: ISU Constanța

Trei persoane au fost rănite vineri, 7 aprilie, după ce o explozie a avut loc la bordul uneo nave aflate la reparații în Şantierul Naval Midia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului  Constanța, deflagrația s-ar fi produs în sala mașini, în zona motorului principal, unde se efectuau lucrări, în urma unei acumulări de gaze.

La fața locului a intervenit Stația Midia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru transport victime multiple, și un echipaj SMURD B, Detașamentul Port cu autospeciala pentru victime multiple, Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare și Detașamentul Palas cu un echipaj SMURD, iar în sprijinul acestora au fost trimise si două ambulanțe SAJ.

În urma exploziei, trei persoane au fost rănite, suferind arsuri la nivelul feței și membrelor. Victimele au fost evaluate de echipajele medicale sosite la locul accidentului, urmând să fie transportate la spital. Numai una dintre victime a fost transportată la spital, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Din fericire deflagrația nu a fost urmată de un incendiu și nu există nici urme de poluare. Au fost demarate cercetările pentru a se stabili cauzele producerii exploziei.

Nava de transport mărfuri generale „Maddox”, sub pavilion Sierra Leone, se afla pentru reparații în Șantierul Naval Midia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*