Trei persoane prinse în timp ce practicau alba-neagra în stațiunea Costinești

Trei persoane prinse în timp ce practicau alba-neagra în stațiunea Costinești. FOTO GMJ Constanța

Jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins, marți, în Costinești, trei persoane care înșelau trecătorii prin metoda alba-neagra. Militarii au confiscat de la acestea peste 600 de lei și le-au predat polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, militarii au surprins, marți seară, în jurul orei 21.30, în apropierea Haltei Schitu din stațiunea Costinești, o persoană care învârtea de zor pe o măsuță trei pahare metalice. În interiorul unui pahar a fost găsită o biluță din burete.

„În jurul persoanei, un complice care paria sume de bani și care mai mereu ghicea în ce cutie se aflau biluțele și astfel intra în posesia banilor. Cel de la măsuță, creierul acțiunii, supărat și nervos că mai tot timpul pierde, îi invita și pe cei din jur să joace. Din păcate, unii turiști au căzut în plasa acestora, unul dintre ei fiind un tânăr de 23 ani, din București, care le-a povestit jandarmilor că în cinci minute a lăsat la masă suma de 200 de lei. Deschiderea a fost de 10 lei, a câștigat, au trecut la 50 lei și surpriză, iar a câștigat. Când s-a trecut la 100 lei, acesta a pierdut de fiecare dată. Din fericire pentru el și-a recuperat întreaga sumă de bani cu ajutorul jandarmilor”, au povestit sursele citate.

Persoanelor în cauză, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de organizare de jocuri clandestine în scopul obținerii unor venituri. Cei doi, în vârstă de 51, respectiv 46 de ani au fost predați la Poliția Costinești pentru continuarea cercetărilor. Asupra primului, jandarmii au mai găsit suma de 395 lei.

Trei persoane prinse în timp ce practicau alba-neagra în stațiunea Costinești. FOTO GMJ Constanța

Două ore mai târziu, jandarmii au depistat pe faleza Soarelui din Costinești o altă persoană de 44 ani, practicant al aceleași meserii. Asupra acestuia, jandarmii au mai găsit și suma de 275 lei. Și acesta a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*