Trei minori, cu vârste cuprinse între 10 și 13, acuzați că au furat telefonul mobil al unei persoane pe o stradă din Năvodari  

Poliția Năvodari. FOTO IPJ Constanța

La data de 25 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele a patru minori bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În noaptea de 14 spre 15  noiembrie, în jurul orei 00.30, cei patru minori, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, ar fi deposedat prin violență persoana vătămată de un telefon mobil, pe strada Albinelor din orașul Năvodari.

Prejudiciul este de aproximativ 700 de lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate telefonul sustras, precum și alte obiecte de interes pentru cauză.

La percheziții au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea luării măsurilor legale, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*