Trei locuințe din Constanța au fost distruse azi-noapte într-un incendiu

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Soarelui din municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, alerta a fost la ora 01.22, iar la fața locului s-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și autoscara.

„La locul incendiului au fost asistate de către echipajul SMURD trei victime intoxicate cu fum, din care una a necesitat transport la spital”, au transmis sursele citate.

Focul a fost stins după mai bine de trei ore de intervenție, la ora 04.56, dar în urma incendiului au ars aproximativ 70 la sută din trei case care, în total, aveau o suprafață de aproximativ 205 metri pătrați.

Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor a fost un scurtcircuit electric la un aparat de aer condiționat lăsat sub tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*