Trei cetățeni georgieni au prezentat polițiștilor de frontieră certificate de înmatriculare false

Polițist de frontieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au descoperit, în Portul Constanța Sud-Agigea, trei ansambluri rutiere formate din cap tractor si semi-remorcă, pentru care, conducatorii acestora au prezentat certificate de înmatriculare false.

În data de 25.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în Portul Constanța Sud- Agigea, au oprit pentru control un ansamblu rutier format din cap tractor și semi-remorcă, condus de către un cetățean georgian. Atât capul tractor cât și semi-remorca aveau montate numere de înmatriculare false, iar asigurarea precum și cele două certificate de înmatriculate prezentate pentru control, erau false.

Tot în aceeași zi, alt cetățean georgian a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare fals al semi-remorcii pe care o tracta, având montată și o plăcuță de înmatriculare falsă.

În urma acțiunii desfășurate a fost identificat un al treilea cetățean georgian, care conducea un camion cu numere false, prezentat pentru control atât certificatele de înmatriculare cât și polițele de răspundere civilă auto, toate false.

În toate cazurile, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals și uz de fals, dar și de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false/tractarea unei remorci cu numere de înmatriculare false.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*